B&B, Grand Café/restaurant met groot terras (Ardennen) te koop

B&B, Grand Café/restaurant met groot terras  te koop.

bb-grand-cafe-restaurant-ardennen-te-koop-27Op een unieke plek, tussen La Roche en Ardenne en Durbuy (in het toeristische hart van de Ardennen dus) ligt ons supergezellig Grand café plus B&B. Onze typische ardeense boederij werd volledig verbouwd en sfeervol ingericht in 2003, en is heropend in 2004. Ondertussen een groot clienteel en goede naamsbekendheid opgebouwd.

bb-grand-cafe-restaurant-ardennen-te-koop-17De B&B bestaat uit 3 luxe tweepersoonskamers met aparte douche en toilet, 2 losse boxspringbedden, tv, minibar, wifi op de kamer, en per kamer een mezanine, waar slaapplaats is voor 2 kinderen. Elke kamer is volgens een ander thema ingericht. Een aparte ontspannings en ontbijtruimte op dezelfde etage als de kamers, en een aparte entree. Voor de gasten van de B&b is er aan de achterzijde een privéterras, in de afgsloten tuin.

bb-grand-cafe-restaurant-ardennen-te-koop-6Het Grand Café, zeer smaakvol ingericht,beschikt over 65 zitplaatsen en een houtkachel wat veel sfeer met zich meebrengt!! Het terras is volledig gerenoveerd in 2015, en heeft 110 plaatsen, volledig op het zuiden georienteerd, dus de hele dag zon!! In 2011 is nog een nieuw aangebouwde, ruime ,volledig inox ingerichte horecagrootkeuken in gebruik genomen, met aparte afwaskeuken. Hieronder bevindt zich een grote, gekoelde, (airco) voorraadkelder.

De inboedel van het Grand café en de B&B zijn bij de vraagprijs inbegrepen. (uitgezonderd enkel nader te beschrijven items en privéstukken.)

bb-grand-cafe-restaurant-ardennen-te-koop-20Aansluitend aan het Grand Café, met hierboven de B&B, bevindt zich de privéwoning. Deze heeft een aparte ingang aan de voorzijde, en is afsluitbaar van het B&B gedeelte/ Grand Café. Ruime doorzonwoonkamer met houtkachel, 3 grote slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet. Hierboven een zeer ruime zolder. Een gedeelte van de woonkamer, en de voormalige keuken is onderkelderd.

foto-van-achterom B&B Grand cafe ArdennenIn de achtertuin bevind zich een grote garage (9mx5m) met een kleine zolder

bb-grand-cafe-restaurant-ardennen-te-koop-2Het gehele pand is voorzien van centrale verwarming (mazout), en aangsloten op een individueel epuratiesysteem . Op het dakgedeelte van de B&B en de garage achter in de tuin liggen zonnepanelen. Deze voorzien in ongeveer 1/3 van ons energieverbruik. Deze panelen zijn geen eigendom. Naast het pand ligt nog een bouwgrond van ongeveer 730m2 die bij de vraagprijs inbegrepen zit.(uitbreidingsmogelijkheid van het terras en gebouw) Het bestaande gebouw, terras en achtertuin /schuur, ligt op een terrein van ongeveer 1000m2 Het pand is voorzien van goedgekeurd brandalarmsysteem, en inbraakalarm.

Totale lengte van de voorgevel bedraagt; 20,5m, waarvan het privégedeelte begraagt 9m (diepte 7m) Grand café 11,5 m (diepte 12m)

bb-grand-cafe-restaurant-ardennen-te-koop-8Aan de voorzijde van het pand, bevind zich een grote parkeerplaats (perfect voor grote groepen motorrijders of ralleytourtochten). Binnen de gemeente, bevinden zich zo’n 1500 vakantiewoningen, dit voorziet in een heel groot gedeelte het clienteel van het Grand café. Dit clienteel bestaat voornamelijk uit rustzoekers, wandelaars en fietsers, waar deze omgeving uitermate voor gechikt is. Het pand bevindt zich vlak aan tal van uitgezette wandel-,fiets, en MTB-routes. Sinds een aantal jaren, trekken wij ook meer en meer lokale bevolking naar ons resturant. De afstand Brussel en Maastricht ligt op 1 uur.

Het geheel draait een zeer goede jaaromzet, en is instapklaar.

Bent u écht geintereseerd, en beschikt u over de financiele mogelijkheid om het geheel aan te kopen, neem dan contact op via
de makelaar, klik HIER.

Vraagprijs € 549.000 gebouw en handelsfonds

*Meer info en foto’s, klik HIER

*360 graden overview, klik HIER

terras-benb

 

Boek B&B kopen

B&B kopen een droom….maak hem waar!