Veelzijdig horeca bedrijf te koop

Met B&B kamers, (vakantie) appartementen, woonhuis in een boerderij en los ervan een bar, restaurant, horeca keuken en een (feest) zaal is dit complex, op bijna 3000m2 grond midden in een gezellig toeristisch plaatsje maar toch heel vrij, een perfect bedrijf voor enthousiaste horeca ondernemers.

Gelegen in een gezellig plaatsje, in zuidwest Drenthe, tegen een nationaal park aan, ander nationaal park op 4km en Giethoorn met nationaal park de Weerribben Wieden op slechts 25km. Wandelen, fietsen, MTB zijn naast genieten van de natuur de meest voorkomende bezigheid van de vele toeristen die hier komen.

De lokatie is niet alleen ingericht voor de toerist maar ook met zijn feestzaal(tje) voor de lokale mensen. Ideaal voor een enthousiast horeca koppel.

Ook zou dit fraaie object prima zijn als investering voor verhuur aan permanente bewoners.

“Er is een volledige horeca vergunning aanwezig en mogelijkheden zijn nog niet allemaal benut. Wij verkopen deze door ons volledig gerenoveerde zaak omdat wij het niet meer met andere werkzaamheden willen combineren.. Van nul opgebouwd naar een prima horeca bedrijf maar….er zit meer in.”

Indeling terrein
Grote van complex: 2700m2
Aantal gebouwen: 3
-vakantie boerderij:
*Privé: 400m2
*Totaal 1300m2 ex bijgebouwen
-schuur: 208m2


Vakantie boerderij:

Achterkant vakantie boerderij

-Privé, voorkant van het gebouw: grote woonkamer, mooie keuken uit 2016, grote woonkamer, 3 slaapkamers en mooie badkamer uit 2016.
-Ingang achterkant:
*2x een (vakantie) appartement met een woonkamer (inclusief keuken), slaapkamer en badkamer. Beide begin 2016 helemaal nieuw ingebouwd. Uitzicht op de ruime tuin. Beide appartementen hebben een eigen terrasje.
*Trap op:
-2x 2p kamer met douche en toilet
-3x 2p kamer (klein)
-1x 3p kamer|
-1x 4p kamer
-2x douche en 2x toilet op de gang

“Twee volledige appartementen, twee kamers met douche en toilet op de kamer en vijf kamers met twee douches en toiletten op de gang. Voor ieder budget wat wils. Groepen hebben alle kamers.”

Bar/zaal:

Bar gedeelte van dit bijgebouw

Is gelegen op enkele meters van de vakantie boerderij. Door geluidsisolerende beglazing geen overlast.
Via het zeer ruime terras kom je in de eetzaal, daarna in de bar met daarachter een volledige horeca keuken en magazijn.
Aan het pand zit nog een ruimte die b.v. nog dienst zou kunnen doen als appartement. Alles moet wel ingebouwd worden.

“Fantastisch gebouw! Ideaal voor B&B, groepsaccommodatie verhuur maar ook voor feesten en andere bijeenkomsten. Wij hadden geen zin in een openbaar restaurant maar dat zou ook meer dan prima kunnen voor een horeca koppel.”

De ruime schuur:

Ruime schuur met afdak en OFYR look a like erbij.

De ruime schuur heeft een privé gedeelte en ook de gehele boven verdieping is voor privé gebruik.
In de schuur van de gasten kunnen 20 fietsen en ongeveer 4 a 5 motoren.
Het afdak is een toegevoegde waarde om gasten onder te laten eten met de ofyr l.a.l. erbij.

“Met het afdak wat we gemaakt hebben is het een heerlijke plek om te zitten. ‘s Avonds zon daar. Schuur kan ook gebruikt worden voor b.v. een buffet bij feestjes. Biedt diverse mogelijkheden naast ruim en veilig stallen van fietsen en motoren.”

Buiten ruimte:

Naast een boomgaardje een speeltuin, speelveld en een parkeerplaats voor ongeveer 10 wagens

Veel ruimte met een tuin, groot terras, speeltuin, speelveld en een parkeerplaats. Zicht op weilanden en nationale park. Er is heel de dag zon en ondanks dat de ligging in het dorp is ontzettend veel ruimte en rust.

“De rust en ruimte midden in het dorp is wellicht het meest opvallende naast de mooie verdeling van de gebouwen en tuin.”

Prijs op aanvraag

Contact:

*Omdat het complex een vergunning heeft voor horeca en recreatie is eigen geld van belang. Zonder heeft het geen zin om te reageren.
Gezien het feit dat wij hier de plaats en naam niet bekend maken geeft aan dat het complex in de stille verkoop staat.
Reageren kan door een mail te sturen naar:
desergeant@hotmail.com